Madam blå fra MuseumGives samling

Gruppebesøg og mødepakker

Ønsker du en rundvisning på museet, afholde en familiesammenkomst eller at afholde et møde kan vi hjælpe dig.

Vi tilrettelægger gerne en guided tur for grupper (max. 25 personer), og vi kan tilbyde lokaler til møde, reception eller private sammenkomster.

Jeres cafe-besøg arrangerer vi gerne sammen med jer, hvad enten det er i forbindelse med møde en rundvisning, reception, konference eller kursus.

Eksempelvis morgenkaffe og brød, frugt og vand eller frokost mv. Nedenfor er der eksempler på mødepakker, der kan tilpasses efter jeres ønsker.

En rundvisning varer en 1 time og skal bookes senest en uge forud for besøget.

En rundvisning efterfuldt af kaffe og kage er et oplagt indslag for både foreninger, personaleaftener og private arrangementer.

Prisen for en rundvisning med guide er 500kr. Entre er ikke inkluderet.

Kontakt os for at høre nærmere på booking@museumgive.dk eller 2010 7782.

Hedegården mødepakker

Mødepakker

Eksempler på mødepakker:

  • Morgenkaffe med rundstykker, ost og marmelade, frugt og vand, lækker sandwich med 1 vand til frokost samt kaffe og kage til 190, kr. inkl. moms
  • Morgenkaffe med rundstykker, ost og marmelade, frugt og vand, tapas-retning med 1 vand til frokost samt kaffe og kage til 230, kr. inkl. moms

Ved møderne er priserne inkl. vand, kaffe og te ad libitum på mødedagen.

Lokaler

Museet råder over 2 lokaler, som kan bookes til at afholde kurser, receptioner, frokost samt familie- og venskabelige sammenkomster.

Vores lokaler kan bookes i dag- og aftentimerne i tidsrummet fra kl. 8 til kl. 21. Ønsker du at afholde møde eller sammenkomst på et senere tidspunkt end i dette tidsrum, kan det efter aftale forlænges.

Book lokale til et privat arrangement

Vores lokaler kan bruges til familie eller venskabelige sammenkomster. Prisen på bookning af lokale er 60 kr. per deltagende person og minimum 20 personer.

Book til møde, reception eller foredrag

Vores lokaler står til rådighed som mødelokale til virksomhedens kurser, eller hvis der skal afholdes reception.
Skab de bedste rammer for jeres arrangement, og lad museets cafe stå for morgenmad, kaffe og frokost til alle deltagere. Caféen har et bredt udvalg af lækre forfriskning til mødelokalet, samt mødepakker til mødet for dine deltagere.

Kontakt os

Ønsker I at bruge vores lokaler til et foredrag, eller lignende, kan I maile jeres forslag til os på booking@museumgive.dk eller kontakte os på telefon 2010 7782.

Skomageren lokaleleje

Museumscaféen

Vi arrangerer gerne jeres café-besøg sammen med jer, hvad enten det er i forbindelse med et privat arrangement, møde, reception, konference eller kursus.

Læs mere
Besøg os på Museum Give